06 23 82 99 56 info@officevanienke.nl

Reviews van opdrachtgevers

Nienke is nu bijna een jaar mijn VA. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb. Ze helpt me met het bijhouden van mijn websites. Als er ergens een kikje in de kabel zit, zoekt ze ’t snel uit en lost ’t vlot op. Daarnaast neemt Nienke me veel werk uit handen met ’t zelfstandig opmaken van prachtige werkboeken, Checklists en Weggevers in Canva. Ze verzorgt binnenkort ook mijn nieuwsbrieven via mailblue. Nienke behoudt ’t projectoverzicht en reageert altijd zalig vlot op mijn berichten. Zo kan ik me bezighouden met de inhoud. De layout en verzending kan ik met een gerust hart aan Nienke overlaten. Echt zalig!

Petra de Lange

Praktijk Open Hart

Nienke, bedankt voor de fijne samenwerking. Blij om met je te mogen werken! Als je op zoek bent naar professionele ondersteuning met een persoonlijke benadering, kan ik OfficeVANienke zeker aanbevelen.

Jessica van Amerongen

JyVa

OfficeVANienke helpt in ons bedrijf de bedrijfsprocessen te stroomlijnen; dossiers aanmaken, afspraken plannen, afspraken bevestigen, rapportages versturen enz. enz. Nienke is een betrouwbare en goed geordende VA, ook naar onze doelgroep is ze vriendelijk en meedenkend. Daarnaast organiseert ze ook nog eens onze periodieke borrel, waarderen we zeer! We krijgen alleen maar positieve geluiden, zowel van ons team, onze samenwerkingspartners en onze cliënten. En als vennoot van De menselijke zaak onderschrijf ik deze positieve feedback helemaal! Blij met de inzet van officeVANienke!

Belinda Schutte

De Menselijke Zaak

Nienke is als VA betrouwbaar, accuraat, zelfstandig en absoluut in staat om jouw opdracht tot een goed eindresultaat te brengen. Ik ben blij dat ik OfficeVANienke tot mijn ‘werknemers’ mag rekenen.

Jorine de Bruin

Hoteljournalist

Nienke heeft mij geholpen met het maken van posts voor diverse Social media kanalen om deze hier vervolgens ook in te plannen. Tevens heeft ze een aantal convenanten voor mij uitgewerkt. Nienke leert snel en is bereid hierin te investeren. Het ging om een tijdelijke opdracht. Als ik weer extra hulp kan gebruiken, dan weet ik haar weer te vinden.

Bedankt Nienke!

Bernadette Keijzer

Hello Mediator